Khamis, 15 Ogos 2013

Syoknya bisnes Shaklee : Berduit ditengah bulan

Assalamualaikum & Hai,


Pagi ini tersenyum kambing lagi di depan hp, syukur Alhamdullilah diberikan rezeki bonus hasil bisnes Shaklee saya untuk bulan Julai. Pakcik harimau belang mengaum lagi yeah yeah. Ngam-ngam pula baru lepas beraya ni kan. He he tau tau jelah belanja sebelum raya hari tu.

Untuk ahli Shaklee, bonus akan dibayar di pertengahan bulan, dalam lingkungan 14 atau 15 haribulan melalui akaun pak rimau,Maybank. Bagi yang takde akaun Maybank, ahli boleh pergi collect sendiri bonus dalam bentuk cek di hq atau branch, ataupun tunggu encik posmen hantar ye dalam lingkungan 20 haribulan. Pilihan saya Keep Calm & Relax tengok amaun bertambah dalam akaun Maybank. Smart kan bisnes macam ni.

Bagi saya, bisnes Shaklee adalah langkah permulaan saya untuk menjadi WAHM (Work at Home Mom) sebelum saya quit dari pekerjaan saya sekarang. Oh tentulah saya suka dengan pekerjaan saya sekarang, cuma saya ingin perasaan menjadi bos untuk bisnes sendiri. Sangat beza bila kita bekerja untuk orang dan kerja untuk diri sendiri. Anak-anak pula semakin membesar, dan sangat memerlukan perhatian saya.

Para master & upline saya selalu mengingatkan, rezeki yang kita dapat harus dikongsikan bersama. Beri pada ibubapa, sedekah dan zakat kemudian barulah reward diri sendiri. Macam tu barulah berkat kan. Alhamdullilah, bisnes Shaklee ni banyak memberi kebaikkan, bukan saja keuntungan dunia malah kami dititikberatkan untuk lakukan ibadat untuk keuntungan akhirat.

Ahaaaa, jika anda mahu tengok harimau mengaum tengah2 bulan ni, mari sertai saya dan kawan-kawan yang lain jana pendapatan sendiri. Seronok bila kita ada duit sendiri, dapat kurangkan beban suami/isteri/ibubapa, loan pelajaran pun dapat settle cepat, bahkan seribu impian lain yang kita pernah impikan InsyaAllah tertunai. Bagai kata perpatah "Ada padi semua kerja jadi, ada beras semua kerja deras" yang bermaksud sekiranya mempunyai wang semua boleh dibuat.

Wasalam

JOM BERDUIT DITENGAH BULAN!!!

Hubungi

Elisa Zulkifli (SID 893611) | Call/SMS/Whatsapp 017-9470711 | email elisa.lu06@gmail.com


********************************

Promosi Advanced Joint Health Tablet (Beli 6 Dapat 7) sepanjang Ogos 2013. 
"Legakan kesakitan sendi untuk sentiasa kekal aktif"

********************************


**PRODUK- PRODUK SHAKLEE TIDAK BERTUJUAN MERAWAT, MENYEMBUH ATAU MENCEGAH SEBARANG PENYAKIT. SEBARANG TESTIMONI YANG DIPAPARKAN ADALAH PENGALAMAN PERIBADI INDIVIDU DAN KESAN KE ATAS SETIAP INDIVIDU MUNGKIN BERBEZA. Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...